AFIS SALA PALATULUI

Fuego - Simfonic

CONCERT EXTRAORDINAR PAUL SURUGIU-FUEGO – SIMFONIC – 29 NOIEMBRIE 2021


Pandemia continua sa ne dea batai de cap si este practic imposibil sa poti sustine vreo manifestare artistica. Asa se face ca minunatul concert „SIMFONIC”, al artistului Paul Surugiu-Fuego, reprogramat pentru 21 mai 2021, se va sustine la o data ulterioara, mai precis pe 29 noiembrie 2021. Dupa cum declara chiar artistul, si-ar dori ca aceasta sa fie ultima amanare a acestui eveniment. Biletele achizitionate initial sau pe parcursul celorlalte reprogramari raman valabile fara nici un fel de problema!


Productia se anunta a fi una impresionanta, Fuego si echipa lui pregatind minutios, dinainte de pandemie, acest show, investind enorm in realizare, partituri, tinute, concept, scenariu, promovare. Este vorba despre un concert pop simfonic grandios, o feerie a muzicii inalte, intr-o interpretare si-o formula de exceptie. Veti avea ocazia sa-l vedeti si sa-l ascultati pe marele artist intr-o alta prezentare, diferita de tot ce stiti pana acum despre el, cu sonoritati majore, cu numeroase momente speciale, mai ales ca acum, dupa pandemie, a pregatit noi si noi surprize. Celebrele sale piese, melodii de colectie, cantecele care l-au consacrat in cei 25 de ani de cariera se vor auzi diferit, in varianta simfonica, cu orchestratii spectaculoase.


Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 140 de artisti pe scena, cu elemente speciale si multa emotie. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitana Bucuresti, condusa de maestrul dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scena va fi prezent si Corul Accoustic, in formula de 50 de interpreti, alaturi de care Fuego va canta intr-o reverie a muzicii, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastra. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutati muzicale, sonoritati pline de patos si putere, pana la invitati speciali si duete inedite, cu nume de referinta!


„Dragii mei, mi-e dor de scena si as da orice sa pot reveni pe ea, sa pot fi in fata oamenilor, sa pot aduce bucurii si sa pot fi eu, in toata plenitudinea si libertatea mea. Din pacate, mai trebuie sa astept acest moment! Astfel, impreuna cu echipa alaturi de care am pus pe picioare proiectul "SIMFONIC", de la Sala Palatului, am luat hotararea sa amanam pentru ultima oara acest concert, pana pe 29 noiembrie 2021.  Ar fi trebuit sa-l realizam in mai, pe 21, daca ne reveneam, asta dupa ce l-am reprogramat deja de trei ori. Din nefericire, nu e posibil!


Speram ca pana in noiembrie sa ne mai revenim si macar cu 50% din capacitate si cu masti in sala sa putem juca. Vreau sa le multumesc tuturor celor care nu si-au retras biletele pana acum si asteapta acest eveniment de anvergura, grandios. Ma inclin in fata lor, iar asta ma responsabilizeaza! Asadar, concertul meu pop simfonic va avea loc pe data de 29 noiembrie 2021. Biletele achizitionate raman valabile fara absolut nici o problema! Vor fi alaturi de mine, dupa cum stiti, peste 140 de artisti pe scena, dirijati de maestrul Daniel Jinga. Orchestra Metropolitana Bucuresti si Corul Accoustic, impreuna cu mine, vom crea o seara a muzicii de calitate, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastra.” ( Paul Surugiu-Fuego)


Fuego este artistul independent care reuseste, de peste 25 de ani, sa fie in preferintele publicului roman, ajungand unul dintre cei mai iubiti si apreciati solisti ai tarii noastre, fiind si „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai inalta distinctie in statul basarabean. Cu o voce calda, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrand ca le poate face pe toate si bine, cantand toate genurile muzicale cu usurinta, fiind si actor, pictor, editorialist, avand un editorial saptamanal in revista TAIFASURI, a carui director onorific este, dar si moderator TV, realizand celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMANIA MEA!”, in fiecare duminica, la ora 15.00, precum si om de radio, la NATIONAL FM. Nu ratati asadar, evenimentul toamnei, revenindu-ne din pandemie, o seara a muzicii de calitate, cu accente simfonice si cu nenumarate momente care va vor surprinde!  

BILETE DISPONIBILE
Luni, 29 Noiembrie 2021, ora 20:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.