Concert fuego scrisoare de decembrie

Fuego - Scrisoare de Decembrie

Atunci cand se apropie iarna in Romania, este deja o traditie ca Paul Surugiu-Fuego porneste la drum, incarcat cu desaga-i muzicala, prin toata tara, prevestind Craciunul, minunile sale si bucuria de a te ferici in cadrul unei sarbatori de poveste. De aceasta data va porni pe 4 decembrie, de la Brasov si va incheia cu un regal muzical, cu invitati speciali si surprize, pe 25 decembrie, chiar in prima zi de Craciun, in minunata sala mare a Teatrului National din Bucuresti.

 

Petrece seara de Craciun alaturi de Paul Surugiu - bilete la Fuego - Scrisoare de Decembrie


Pe 25 Decembrie 2017 ora 20.00, Teatrul National Bucuresti


Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporana despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trai la aceasta intensitate decat in preajma Craciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazandu-se pe emotia starnita de mesajele cantecelor si a poeziilor sale.

 

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicata Craciunului, pe care o va publica ulterior.
Cum nici un proiect marca Fuego nu vine fara surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice pregatite, timp de doua ore, alaturi de band-ul sau, impreuna cu melodii de neuitat, cantece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cantec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reintoarcere la valorile si simbolurile simple, in care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului in care traim, le-am uitat.

Voi asterne, ca amintiri, dupa 11 ani de cand am demarat ideea de a duce cantecele mele dedicate Craciunului prin tara, o serie de momente pe care n-ai cum sa le uiti. Vreau sa n-avem bariere si sa simtim impreuna emotia, fericirea, ritmul, sensibilitatea si finetea unor note muzicale. Textele vor fi si ele alaturi de mine, vrand parca sa desavarseasca atmosfera unui concert de poveste. In scrisoarea aceasta a mea se ascund linisti, optimism, realism, relaxare, muzici diverse, mesaje pozitive si desigur, bucuria de a impodobi bradul.


Pregatesc si piese noi si cantece consacrate in toti acesti ani in care-am stabilit o legatura speciala. Mi-ar face placere sa veniti fara asteptari si sa va bucurati de magia sarbatorilor si de un Paul Surugiu matur, dornic de a face ceva maret, regal, princiar, scriind cu tine, prin amintiri, o scrisoare de decembrie lumii! Despre asta va fi vorba pe scurt in seara in care voi ajunge in orasul tau! Vreau sa fie sarbatoare! Va astept cu drag!“(PAUL SURUGIU-FUEGO)

Craciunul este un eveniment de petrecut alaturi de familie, asa ca va asteptam cu mic, cu mare la concertul Fuego de Craciun, pentru a ne bucura impreuna de magia sarbatorilor prin muzica, versuri cu emotie si spectacol desavarsit. Teatrul National Bucuresti devine taram de poveste pentru o seara, astfel incat sa putem petrece momente pline de emotie si sentiment alaturi de artistul care va asteapta cu mare drag sa ii fiti alaturi la un spectacol pe care il pregateste cu pasiune si sarguinta alaturi de echipa sa.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.