Afis frumosul bestiile

Frumosul si Bestiile

"Frumosul si Bestiile" este o comedie inteligenta si savuroasa despre patru femei care se afla intr-o situatie inedita: toate patru sunt iubite de acelasi barbat, fara sa stie una de cealalta.

 

Convocate de urgenta printr-o telegrama la vila lui Marco Anselmi, femeile se asteptau la o revedere romantica, insa ceea ce urma sa fie o intalnire de vis se transforma intr-o farsa plina de accente dramatice, intr-un prolog si un epilog.

 


Clelia, Stefania, Amanda si Marisa sunt patru femei diferite, cu personalitati si vise diferite, dar toate sunt unite de acelasi barbat, Marco. In loc sa se lupte intre ele si sa se certe, femeile hotarasc sa se alieze si sa pedepseasca in mod amuzant si inventiv barbatul care le-a inselat.

 


Comedia abordeaza teme precum relatiile, casnicia si excesul de iubire, si contine schimburi de replici pline de haz, qui-pro-quo-uri irezistibile si situatii comice istete, in care umorul este invaluit in ironie. Scrisa de Aldo Lo Castro, "Frumosul si Bestiile" este o piesa de teatru amuzanta si inteligenta, care va face publicul sa rada in hohote si sa se simta bine.

 


Regia: Eduard Bot
Distributia: Daniela Purcarea, Ioana Chelmus, Iulia Neacsu, Mara Stoian, Eduard Bot, Teo Dragan, Andrei Necula
Durata: 1h10

 


Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

BILETE DISPONIBILE
Joi, 23 Mai 2024, ora 20:00FF Theatre, Str. Smârdan 5, BucureștiSELECTIE BILETE
Miercuri, 05 Iunie 2024, ora 20:00FF Theatre, Str. Smârdan 5, BucureștiSELECTIE BILETE
Duminica, 16 Iunie 2024, ora 19:00FF Theatre, Str. Smârdan 5, BucureștiSELECTIE BILETE
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.