Frumoasa si bestia

Frumoasa si Bestia

Una din cele mai frumoase povesti este cea a frumoasei Belle care traieste alaturi de tatal ei, un inventator traznit, intr-un orasel banal de provincie, unde cea mai mare provocare este sa gaseasca noi metode de a respinge avansurile infatuatului de Gaston! In cealalta parte a orasului traieste, intr-un castel lugubru (care odata insa era plin de viata), BESTIA.

 

Pe vremuri insa era un print ca toti ceilalti,pana ce o batrana vrajitoare a aruncat un blestem asupra lui.Va reusi Belle sa locuiasca in castelul Bestiei? Oare Lumiere, Doamna Ceainic si Domnul Pendula isi vor recapata vreodata infatisarea umana? Ramane de vazut ...

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.