Frozen in vacanta cluj afis

Frozen in Vacanta

Spectacol muzical pentru copii de mascote si personaje: Frozen in Vacanta

Distributia:
Olaf, Anna, Elsa, Zven
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party
 
Olaf se topeste de nerabdare sa intalneasca atatia prieteni noi! Personajele din Frozen vor porni intr-o calatorie muzicala plina de peripetii si intamplari inedite. Vino sa iti intalnesti personajele favorite, sa cantata, sa dansati si sa va bucurati impreuna.


Elsa si Anna sunt doua surori a caror relatie speciala au impresionat copiii din intreaga lume. Chiar daca nu ai un fratior sau o surioara, suntem siguri ca le vei indragi pe cele doua personaje gratioase.
Nici rolul renului buclucas Sven nu e mai putin important. Acesta va aduce zambetele pe buzele prichindeilor si dezvolta de asemenea o frumoasa relatie de prietenie cu restul personajelor.


Propunem asadar sa ne bucuram de zapada si sa celebram cum se cuvine anotimpul rece. Abia asteptam sa punem in scena spectacolul si sa primim multe imbratisari calduroase de la voi.

Durata spectacolului: 50 minute


Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)


Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la casa de bilete din cadrul ”Cinema Dacia” din Cluj-Napoca in intervalul 16:00-18:00.


PRET BILETE:
Categoria I: 30 lei
Categoria II: 19 lei


IMPORTANT:

  • Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
  • Accesul minorilor (0-18 ani) in loatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
  • Accesul in locatia evenimentului se face cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
  • Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
  • Atentie,se filmeaza!


Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.