Forbes CEE Forum 2016

Forbes CEE Forum 2016

Marii actori ai business-ului se intalnesc la cea de-a treia editie a Forumului regional Forbes!


Forbes CEE Forum este unic in Romania pentru ca este un eveniment regional care reuneste redactorii sefi Forbes din CEE, precum si autoritati si oameni de business de top din Romania si din CEE.

 Anul acesta, la Forbes CEE Forum, temele principale sunt cresterea, inovatia si investitiile.


Ne concentram pe temele macroeconomice, dar si pe sectoare de business precum: banking, piata de capital, energie, agricultura, consumer markets, antreprenoriat, healthcare, tehnologie si educatie.


Forbes CEE dezbate temele cele mai importante pentru regiune si este o platforma care permite celor prezenti sa identifice modele de business care sa aduca crestere pe termen lung, sectoare unde trebuie sa se indrepte investitiile, dar si unde sa fie canalizate fondurile pentru inovatie si cercetare.

Program pentru ambele zile: 9:00 -17:00

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.