Poster

Fly & Dine la Domeniul Manasia

Echipa Skyride si Domeniul Manasia iti propun un eveniment inedit in imprejurimile Bucurestiului: descoperi un conac boieresc deosebit, servesti un dineu pregatit de bucatarul domeniului si te bucuri de un zbor cu unul dintre cele mai sigure si spectaculoase aparate de pe piata.

Skyride este o echipa tanara de piloti cu vasta experienta in zborul cu parapanta si moto-parapanta si care isi propune sa aduca experienta zborului in aparate deschise si sigure in zone inedite cu peisaje spectaculoase, departe de aerodromurile clasice. Operand cu un aparat model 2020 Fresh Breeze Xcitor fabricat in Germania , cu facilitati de siguranta active si pasive avansate ( detasare balistica motor, parasuta de rezerva cu deschidere automata etc. ), pilotii echipei se vor ocupa de asigurarea unei experiente de neuitat.

 

Fascinant prin noblețea descoperită de îndată ce îi treci poarta, Domeniul Manasia își revendică gloria de altădată prin crearea cadrului perfect pentru experiențe sofisticate și memorabile, adaptate mediului social contemporan.

O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, se redeschide publicului larg și devine astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei.

Cu rădăcini la început de secol XVII, Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă.

Meniul dejunului cuprinde:

 

Cold Snack

 

  • Beetroot Hazelnut cheese mousse with carrots sauce, kohlrabi, vinegar cucumber./ Terină de sfeclă roșie cu mousse de branza , gulie, si otet de castraveti

 
Main Course

 

  • Dorada fillets with zucchini, corn, leek and fish sauce/ File de dorada cu dovlecel, porumb, praza si sos de peste

 
Sau  (la alegere)

 

  • Duck confid, carrot puree, broccoli, mushroom with red wine reduction / Pulpa de rata confid cu piuree de morcovi si broccoli, ciuperci si reductie de vin rosu

 
Dessert

 

  • Mille feuille with rhubarb and salted caramel/ Mille feuille cu rubarba si caramel sarat

Pairing de vin de la crama VINARTE

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.