Flexx Ballet

Flexx Ballet

 FLEXX BALLET sterge linia de demarcatie dintre realitate si fantezie.

Iar cei care deja au asistat la o reprezentatie, pe o scena din Moscova, Beijing, Sankt Petersburg ori Paris, spun ca spectacolul este de neuitat. Fantastic. Unic. Uluitor.

TU esti pregatit pentru ELEMENTS?

Viu, patrunzator si fascinant, show-ul ELEMENTS este un spectacol ce nu trebuie ratat, in care lumina, miscarea si muzica devin un tot indivizibil.

Show-ul ELEMENTS este, din punct de vedere conceptual si thenologic, o reprezentatie fara pereche. Fiecare numar este un mini-show, iar toate impreuna formeaza un tot unitar. Efectele luminoase, obtinute cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, completeaza si contureaza povestea, puncteaza momentele cheie si scot in evidenta abilitatile dansatorilor si elementele acrobatice de inalta precizie.

 Showul este o combinatie unica de solutii muzicale, in care fiecare tema face trecerea catre urmatoarea. Spectacolul include un moment inspirat din istoria Chinei, dar si o serie de motive binecunoscute, abordate de dansatori din perspective noi.

Diversitatea temelor muzicale permite ca mai multe stiluri de dans sa se regaseasca in acest show.
 

Indiferent daca este vorba de tango, dans modern, clasic sau street dance, spectacolul se naste din sincronizarea impecabila si gratia miscarilor.


Dincolo de faptul ca sunt cei mai buni dintre cei mai buni, dansatorii aduc in prestatia lor „amprenta” inconfundabila a scolii de dans ce i-a format. Ansamblul reuneste artisti din Rusia, Europa si Asia. Iar daca dansatorii rusi sunt cei care au adus in spectacol eleganta inconfundabila a baletului clasic, dansatorii de origine asiatica sunt cei care au imbogatit show-ul cu elemente mistice si misterioase, pe care maestrii din China le tin secrete de secole.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.