Finala steaua baschet mai2017 bucuresti

Finala Ligii Nationale de Baschet: Steaua CSM EximBank vs U BT Cluj Napoca

Dupa 21 de ani, Steaua Bucuresti este in finala campionatului national de baschet masculin! Gratie proiectului demarat in 2013, prin care CSA Steaua, CSM Bucuresti si EximBank si-au unit fortele, Bucurestiul revine in lumina performantei in sportul cu mingea la cos. 12 ani au trecut de cand o echipa din capitala Romaniei a jucat in ultimul act. 26 de ani s-au scurs de cand Steaua Bucuresti se incununa pentru ultima data campioana a Romaniei! In 2017, stapanii inelelor se intorc!

Dupa doua sezoane de exceptie, in care militarii au reprezentat tara si capitala in Europa si au tinut topul Ligii Nationale in sezonul regulat si in TOP 6, ros-albastrii au reusit sa se califice in ultimul act, fiind la un pas de trofeul cel mare! Se joaca dupa sistemul "cel mai bun din 5 partide" iar adversara Stelei CSM EximBank este reprezentanta de seama a Ardealului, U BT Cluj Napoca. Primele doua jocuri se disputa la Cluj (19 si 21 mai), iar apoi seria se muta in Sala Mihai Viteazul, vis a vis de AFI Cotroceni (26 mai si 28, daca mai este cazul). Un posibil meci 5 s-ar juca la Cluj pe 31 mai.

 

Sustinem impreuna ONE BIG ARMY - bilete Steaua CSM EximBank vs U BT Cluj Napoca

Dincolo de baschetul de clasa pe care va invitam sa il vedeti, ne-am pregatit cu multe cadouri, surprize, concursuri si activitati, atat inaintea meciurilor cat si in pauza si in timpul acestora! Aveti toate motivele sa veniti sa ii vedeti pe granzii Romaniei in lupta de sub panouri. Toate informatiile despre aceste jocuri si programul interactiv pe care vi l-am pregatit pot fi urmarite pe pagina de facebook "baschetsteaua". Dati-ne un LIKE, suntem deja peste 45.000!

Cine vor triumfa? Bucurestenii sau ardelenii? Vulturii sau studentii?
Lupta pentru titlul de CAMPIONI se da la Bucuresti! Nu ratati Steaua CSM EximBank vs. U BT Cluj Napoca. Sa scartaie parchetul! Suntem ONE BIG ARMY si strigam impreuna: Lupta, Steaua!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.