Romania IV romania

FIBA EuroBasket 2017 - Follow Romania Team Categoria IV

EUROBASKET va incepe pe 31 august 2017 si va avea loc si in Romania, orasul selectat pentru disputarea meciurilor fiind Cluj-Napoca. Este pentru prima data in ultimii 30 de ani cand Romania va juca la EUROBASKET, acesta urmand sa fie cel mai important eveniment sportiv organizat pana acum in tara noastra.

 

Meciurile din grupa se vor juca in perioada 1 - 7 septembrie 2017 si puteti achizitiona un pachet de tipul Follow Romania Team, continand acces la toate cele 5 meciuri ale nationalei.

 

Excursii la Cluj pentru FIBA EuroBasket 2017: pentru scolile de baschet din Bucuresti interesate sa urmareasca LIVE competitiile, am pregatit pachete speciale cu transport + cazare + mese + acces meciuri + o zi de participare la festivalul AWAKE.

 

 

sponsori-eurobasket-romania.png (60 KB)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.