Grigoriu afis

Festivalului International de Muzica Usoara George Grigoriu - Concert Zdob si Zdub

Consiliul Judeţean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  și Primăria Mun. Brăila organizează în intervalul 24-26  mai 2024, cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu.

 

Festivalul-concurs este un proiect intercultural de mare anvergură, ce se desfășoară sub numele celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare românești și internaționale, a compozitorului român George Grigoriu, a cărui activitate artistică este recunoscută prin numeroasele sale creaţii muzicale lăsate moştenire noilor generaţii de muzicieni si a cărui pasiune pentru muzică este  celebrată în fiecare an la Brăila, oraşul său natal.

 

Festivalul-concurs  se desfășoară pe doua secțiuni: concurs (cu un număr de 24 de concurenți din Romania si străinătate) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului, după cum urmează:

Vineri, 24 mai 2024-concert Zdob și Zdub; Sâmbăta, 25 mai 2024-concert Horia Brenciu și HB Orchestra; Duminică, 26 mai 2024-recital  Andra.

 

Bucurie, spirit, patimă, tradiții sunt cuvintele ce îi descriu cel mai bine pe membrii proiectului muzical Zdob și Zdub- o trupă care reușește să ajungă mereu în vârful topurilor si care are o putere uimitoare de a se reinventa, cu notorietate națională și internațională în domeniul muzicii etno, hip-hop, hardcore şi punk., cu concertele din toată lumea și hit-uri ce ajung imediat pe primele poziții, una dintre cele mai polivalente trupe ale momentului.

 

Biletele se pot procura atât online cât și de la Agenția de bilete a Centrului Județean pentru Conservarea și promovarea culturii tradiționale Brăila, Piața Traian, nr 2, Mun. Brăila.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.