Grigoriu afis

Festivalului International de Muzica Usoara George Grigoriu - Concert Horia Brenciu si HB Orchestra

Consiliul Judeţean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  și Primăria Mun. Brăila organizează în intervalul 24-26  mai 2024, cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu.

 

Festivalul-concurs este un proiect intercultural de mare anvergură, ce se desfășoară sub numele celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare românești și internaționale, a compozitorului român George Grigoriu, a cărui activitate artistică este recunoscută prin numeroasele sale creaţii muzicale lăsate moştenire noilor generaţii de muzicieni si a cărui pasiune pentru muzică este  celebrată în fiecare an la Brăila, oraşul său natal.

 

Festivalul-concurs  se desfășoară pe doua secțiuni: concurs (cu un număr de 24 de concurenți din Romania si străinătate) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului, după cum urmează:

Vineri, 24 mai 2024-concert Zdob și Zdub; Sâmbăta, 25 mai 2024-concert Horia Brenciu și HB Orchestra; Duminică, 26 mai 2024-recital  Andra.

 

Cuvintele sunt de prisos când este vorba de artistul Horia Brenciu, compozitor, cântăreț, producător și moderator TV, entertainer și prezentator de televiziune, cu o carieră de peste 30 de ani, unul dintre cei mai complecși, talentați  și apreciați artiști din domeniul muzicii din România. Horia Brenciu și HB Orchestra,  un deosebit proiect muzical   născut in 2002, care a devenit cea mai complexa orchestra din showbizul romanesc, o combinație fericita de profesioniști experimentați cu talente  multiple, ceea ce ii permite trupei sa abordeze o gama extinsa de genuri muzicale: jazz, rock, pop, R&B, soul, swing, cafe concert etc. Împreuna cu electrizantul Horia Brenciu, HB Orchestra este sufletul evenimentelor.

 

Biletele se pot procura atât online cât și de la Agenția de bilete a Centrului Județean pentru Conservarea și promovarea culturii tradiționale Brăila, Piața Traian, nr 2, Mun. Brăila.

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 25 Mai 2024, ora 18:00 Casa Tineretului - BrailaBILETE EPUIZATE
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.