Grigoriu afis

Festivalului International de Muzica Usoara George Grigoriu - Concert Andra

Consiliul Judeţean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  și Primăria Mun. Brăila organizează în intervalul 24-26  mai 2024, cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu.

 

Festivalul-concurs este un proiect intercultural de mare anvergură, ce se desfășoară sub numele celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare românești și internaționale, a compozitorului român George Grigoriu, a cărui activitate artistică este recunoscută prin numeroasele sale creaţii muzicale lăsate moştenire noilor generaţii de muzicieni si a cărui pasiune pentru muzică este  celebrată în fiecare an la Brăila, oraşul său natal.

 

Festivalul-concurs  se desfășoară pe doua secțiuni: concurs (cu un număr de 24 de concurenți din Romania si străinătate) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului, după cum urmează:

Vineri, 24 mai 2024-concert Zdob și Zdub; Sâmbăta, 25 mai 2024-concert Horia Brenciu și HB Orchestra; Duminică, 26 mai 2024-recital  Andra.

 

Despre Andra sunt multe de spus  și nu exista cuvinte suficiente care să o descrie: solistă de talie internațională,  jurat în cadrul multor evenimente de gen, un artist complet ale cărei piese, precum Nu m-am gândit la despărțire, Doar vina ta, Nemuritori sau Pas cu pas,  vor răsuna,  din nou, în Sala Mare a Casei Tineretului Brăila, la cererea publicului ce a întâmpinat-o, cu căldură și brațele deschise, la fiecare apariție.

 

Biletele se pot procura atât online cât și de la Agenția de bilete a Centrului Județean pentru Conservarea și promovarea culturii tradiționale Brăila, Piața Traian, nr 2, Mun. Brăila.

BILETE DISPONIBILE
Duminica, 26 Mai 2024, ora 18:00 Casa Tineretului - BrailaBILETE EPUIZATE
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.