Afis grigoriu

Festivalul International de muzica usoara George Grigoriu - editia a XVIII-a

Consiliul Judetean Braila si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale organizeaza in intervalul 12-14 mai 2023, cea de-a 18-a editie a Festivalului International de Muzica Usoara George Grigoriu.

 

Festivalul-concurs este un proiect intercultural de mare anvergura, ce se desfasoara sub numele celui inscris in Cartea de Aur a muzicii usoare romanesti si internationale, a compozitorului roman George Grigoriu, a carui activitate artistica este recunoscuta prin numeroasele sale creatii muzicale lasate mostenire noilor generatii de muzicieni si a carui pasiune pentru muzica este celebrata in fiecare an la Braila, orasul sau natal.


Festivalul-concurs se desfasoara pe doua sectiuni: concurs (cu un numar de 24 de concurenti din Romania si strainatate) si recitaluri sustinute de artisti prestigiosi ai genului, dupa cum urmeaza:


Vineri, 12 mai 2023-recital Corina Chiriac;

Sambata, 13 mai 2023-recital Alina Eremia;

Duminica, 14 mai 2023-concert Stefan Banica Jr.

 


Despre Corina Chiriac sunt multe de spus si nu exista cuvinte suficiente care sa o descrie: solist vocal, actrita, realizator de emisiuni Radio si TV, compozitoare, autoare de versuri si proza, publicist, un artist complet ale carei piese, precum Strada Sperantei, Inima, nu fi de piatra! sau Ne cunoastem din vedere, vor rasuna, din nou, in Sala Mare a Casei Tineretului Braila, la cererea publicului ce a intampinat-o mereu, cu caldura si bratele deschise.

 


O artista care reuseste sa ajunga mereu in varful topurilor si care are o putere uimitoare de a se reinventa, cu notorietate nationala si internationala in domeniul muzicii, Alina Eremia este definitia talentului, iar vocea ei impresionanta, pasiunea pentru dans, cariera in constanta crestere, concertele din toata tara si hit-urile ce ajung imediat pe primele pozitii, piese dragi sufletului ei, o recomanda ca una dintre cele mai polivalente artiste ale momentului.

 


Cuvintele sunt de prisos cand este vorba de artistul Stefan Banica Jr, actor, compozitor, cantaret, regizor, producator si moderator TV, cu o cariera de peste 30 de ani, unul dintre cei mai complecsi, talentati si apreciati artisti din domeniul muzicii pop, rock, blues, clasic blues, reggae si rock 'n' roll din Romania. Piesele lui, melodii melancolice, ritmate sau piese de dragoste, hit-uri cantata la union de generatiile iubitoare de muzica, vor fi fredonate din nou de public, de data aceasta la Braila.

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.