Festivalul de magie harry houdini 2016

Festivalul de Magie ’’Harry Houdini

 A patra editie a Festivalului de Magie Harry Houdini va avea loc in Noiembrie, la Casa Magicianului


Teatrul de Magie organizeaza in noiembrie a patra editie a Festivalului de Magie ”Harry Houdini”, un eveniment ce va purta publicul o incursiune in fascinanta lume a magiei, fiind un spectacol destinat intregii familii.

 

Festivalul va avea loc la Casa Magicianului, un loc unic in Europa de Est, spatiu gandit pentru a gazdui spectacole de iluzionism, teatru, precum si activitati cu scop educativ pentru copii. Aflat chiar in centrul Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, Casa Magicianului a devenit locul de atractie din capitala pentru toti tinerii atrasi de magie si iluzionism, un loc unde pot invata si exersa sub indrumarea unor magicieni cunoscuti si experimentati.

 

Festivalul de magie Harry Houdini’ este singurul eveniment de gen care imbina intr-o prezentare succinta arta magiei, teatrul si educatia, adresandu-se exclusiv publicului, ci nu breslei, o tendinta destul de pronuntata in ultimii ani, pe care ne-am dorit sa o evitam” - a declarat Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie si organizatorul festivalului.

 

Evenimentul sta sub semnul marelui iluzionistul Harry Houdini, originar din Budapesta, fiind una dintre figurile legendare din lumea magiei. Marele Houdini va ramane amintit in istorie ca unul dintre cei mai insemnati iluzionisti ai tuturor timpurilor, ideile sale si talentul sau fiind considerate de neegalat.  

 

19 si 20 Noiembrie 2016 - teatru si magie la Festivalul de Magie Harry Houdini

Editiile Festivalului de Magie din anii anteriori au fost primite de public cu incantare, motiv pentru care evenimentul a devenit deja un punct de referinta si o traditie pentru pasionatii de magie din Romania.

 

Anul acesta, festivalul va avea loc pe 19 si 20 noiembrie si va cuprinde spectacole ce imbina arta magiei cu teatrul, precum AbraMagic, StandUp Magic Show, Kids Magic Show & Workshop si spectacolul-demonstratie al cursantilor Academiei de Magie. Mai mult decat atat, cei prezenti la festival vor putea vedea in premiera nationala show-ul Wizard Story Magic, un spectacol inedit pentru copii.

 

Biletele la eveniment sunt disponibile prin site-ul nostru in format fizic si electronic.

 

Programul festivalului pe zile:

 

19 noiembrie

  • ora 11:00 - Abra Magic
  • ora 20:00 - StandUp Magic Show

 

20 noiembrie

  • ora 11:00 - Kids Magic Show & Workshop
  • ora 13:00 - Academia de Magie
  • ora 18:00 - Wizard Story Magic

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.