Afis miez

Festival MIEZ Bucuresti

Cine suntem?

 

La intersectia dintre cultura si divertisment am creat MIEZ. Construit ca un festival boutique, acesta ofera participantilor o experienta unica care imbina artele vizuale, conceptuale si diferite genuri muzicale.


Cu un line-up 100% romanesc, parteneri, activitati si activari care au o puternica amprenta locala, Miez este singurul festival de pe piata locala care isi propune sa celebreze esenta de a fi roman.


Despre ce suntem?

 

- Cultura si valori 100% romanesti
Intr-o industrie a evenimentelor in crestere rapida, cultura locala si artistii romani sunt adesea lasati in urma, chiar daca numarul fanilor este in continua crestere. Din acest motiv, Miez este o celebrare a culturii locale - de la muzica, la arte, chiar si obiceiuri traditionale care au revenit la moda.


- Fuziune si diversitate
Studiile ne arata ca generatiile Z si Y nu se rezuma doar la un gen muzical, ba mai mult, aleg sa alterneze intre mai multe stiluri. Iar Miez este fix despre asta.

Conceptul festivalului pune accent pe diversitate si fuziunea dintre elemente care la o prima vedere par diferite, dar in realitate creaza o experienta cu adevarat speciala.

Indiferent de varstele, categoriile sociale, preferintele culturale pe care le au participantii, Miez este locul in care pot trai momente autentice, folosindu-se de toate simturile (auditiv, vizual si tactil).

 

- Un pic din nou, un pic din vechi
Cu totii avem acei artisti romani care au fost alaturi de noi in momentele noastre de bucurie sau tristete, in liceu, facultate, ba chiar si acum.

 

Miez aduce pe aceeasi scena cele mai apreciate nume din industria romaneasca de divertisment si cultura, intr-o serie de show-uri inedite, adaptate la tendintele de acum.
Bucuria lucrurilor marunte.


Miez este despre muzica, dar si despre bucuria de a trai lucrurile simple alaturi de cei dragi. Din acest motiv, in timpul festivalului participantii pot participa gratuit la ateliere interactive de creatie, teatru si expozitii prin care pot cunoaste sau explora diferite subculturi locale.

 

PROGRAM: 

 

Vineri: Bosquito, Subcarpati, Vita de vie, Paulina
Sambata: Smiley, Byron, Vunk, Corina Chiriac
Duminica: Emma, White Mahala, Simon Bogdan

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.