Krapp afis

Fernando Krapp mi-a scris aceasta scrisoare (Spectacol ONLINE)

Spectacolul „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, de Tankred Dorst și Ursula Ehler, după o nuvelă a faimosului scriitor spaniol Miguel de Unamuno (traducerea: Victor Scoradeț, adaptare Alexander Hausvater) este montat de renumitul regizor Alexander Hausvater.

Fernando Krapp vine în oraș, cu o reputație construită și o avere uriașă. Un iubitor al rafinamentului, Fernando dorește să controleze totul în jurul său. El își alege cea mai frumoasă femeie din oraș pentru a-i fi mireasă și face toate aranjamentele de nuntă cu tatăl ei cel sărac. Femeia, Iulia, la început supărată de mariajul forțat, acceptă să intre într-o căsnicie pe care apoi, o trădează, ceea ce o duce la casa de nebuni. Până la urmă, Fernando Krapp învață să iubească, iar Iulia își dă seama că îl iubește și este iubită.
Alexander Hausvater, despre spectacolul „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”:
„Spectacolul nostru este un carnaval al simțurilor, o călătorie în misticismul și senzualitatea unei tinere care preferă să trăiască viața visată mai curând decât cea reală. Cuplul care se formează trece prin timp și spațiu, ca să se regăsească la adânci bătrâneți cu un regret tomnatic că dragostea nedeclarată poate nu e dragoste reală.
Cei cărora le plac filmele de aventuri sau romanele pasionale, cei ce visează la o asemenea dragoste și întâlniri neașteptate, se vor regăsi în lumea Iuliei și a lui Fernando Krapp. Cu cât ne adâncim mai mult în progresul tehnologic al erei computerului, cu atât pierdem ocazia să comunicăm și să ne exprimăm emoțiile unul celuilalt. Pentru cei care au fost copii și au rămas copii, această odisee le va aminti de experiențele vieții trăite și chiar netrăite din cauza fricii și a lipsei de curaj și inițiativă.
Va fi o seară de teatru în care stilurile se diversifică și un grup de tineri actori povestește povestea vieții conjugale a unui cuplu printr-o varietate de modalități. Un spectacol de suflet, de imaginație, și mai ales de redescoperire. ”
Alexander Hausvater este unul dintre cei mai spectaculoși regizori români, numit „artist-fenomen al teatrului lumii”. Despre spectacolele sale se spune că sunt adevărate întâlniri cu viața.

Distribuție:
Cosmin Panaite – Fernando Krapp
Delu Lucaci - Iulia
Cătălin Ștefan Mîndru – Contele Juan
Bogdan Cantauz – Tatăl Iuliei
Clara Popadiuc – Contesa
Diana Lazăr – Fosta soție
Cristina Florea – Cântăreața
Sergiu Moraru – Preotul
Bogdan Amurăriței – Medic Psihiatru
Alexandru Marin – Medic Psihiatru

Echipa de producție:
Regie: Alexander Hausvater
Autor: Tankred Dorst și Ursula Ehler
Scenografia: Maria Miu
Light/Video Design: Lucian Moga
Coregrafie: Victoria Bucun
Regie tehnica: Sebastian Rațiu

Durata spectacol: 1h 45 min.

 

Pretul unui bilet online: 20 de lei

 

Vizionarea acestui spectacol se va realiza prin contul deschis pe www.blt.ro 

 

Spectacolul va fi disponibil pentru vizionare timp de 4 ore, incepand cu ora 19:00.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.