Afis fazanul1

Fazanul

de Georges Feydeau

 

Traducerea: Doru Mares

 

Distributia:


Crépin Vatelin – Gabriel Rauta
Edmond Pontagnac – Serban Gomoi
Domnul Pinchard – Ion Haiduc
Ernest Redillon – Razvan Banica
Lucienne Vatelin – Sorina Stefanescu
Clotilde Pontagnac – Laura Vasiliu / Raluca Gheorghiu
Clara – Laura Vasiliu / Raluca Gheorghiu
Maggy Soldignac – Diana Roman
Armandine – Ioana Calota
Doamna Pinchard – Crenguta Hariton
Narcisse Soldignac – Mihai Marinescu
Comisarul – Alexandru Mike Gheorghiu
Jean / Victor / Gerome – Vlad Balan

 

Regia: Alexandru Mazgareanu
Decorul: Stefan Caragiu
Costumele: Alexandra Mazgareanu
Muzica: Alexandru Suciu

 

Cine pica de fazan?

Intr-o distributie de exceptie, Fazanul de Georges Feydeau abordeaza tema binecunoscuta a „pacalitorului pacalit”, intr-o montare in care umorul ingenios este protagonist, iar moravurile sunt tratate cu delicatete cinica.

 

Cuceritorul (fara portofoliu) Pontagnac incearca sa o farmece pe Lucienne, sotia celui mai bun prieten al sau, Vatelin. Insa aparentele isi fac din nou jocul lor de oglinzi, iar capul de familie se dovedeste a fi mult mai „ratacitor” decat laudarosul Pontagnac…

 

Incurcaturi de tot fel, replici alerte, personaje surprinzatoare, evenimente neasteptate si o viziune critica plina de haz a relatiilor umane din toate timpurile sunt ingredientele acestei comedii. O inlantuire clocotitoare si surprinzatoare de intamplari reasaza lucrurile si ne dezvaluie dupa logica sclipitoare a comediilor bulevardiere, intr-un final, cine e Fazanul.


„Cred ca o comedie de calitate presupune un mecanism bine pus la punct si asta mai ales atunci cand e vorba despre un text bulevardier. Aceasta a fost miza noastra (a mea si a intregii echipe) si tind sa cred ca, in mare, ne-a iesit. Pe langa povestea hazlie si plina de incurcaturi, decorul, costumele, muzica si interpretarea actorilor creeaza un tot care, atunci cand se pune in miscare, are ca rezultat rasul spontan si inteligent” a declarat regizorul Alexandru Mazgareanu.

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.