Fata babei fata mosului dubee doo aprilie2017

Fata babei si fata mosneagului

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

Sambata, 29 Aprilie 2017, incepand cu ora 11.00, actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia spectacolului pentru copii Fata babei si fata mosneagului, o adaptare a povestii scrisa de Ion Creanga, prezentata intr-o maniera interactiva, dar plina de mesaje moralizatoare, general valabile: binele facut in lume nu ramane nerasplatit, la fel cum lenevia si rautatea sunt aspru pedepsite.

 

Personajele, interpretate cu umor si originalitate, reprezinta un exemplu pentru noi toti. Veti face cunostinta cu o fata buna, onesta si modesta a mosneagului, pusa in opozitie cu o fata rea, invidioasa si lenesa a babei, care va primi si ea totul dupa inima sa.

 

Va invitam sa trecem impreuna printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie. Ca de fiecare data, la finalul spectacolului, am pregatit pentru cei mici cadouri si tombola cu premii.

 


Acces general.
Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.