Fa mi loc 8 ian

Fa-mi loc!

Spectacolul "Fa-mi loc" ce trebuia sa aiba loc in luna decembrie 2017 se amana pentru data de 8 ianuarie 2018, ora 20.00, datorita zilelor de Doliu National.

 

Piesa de teatru FA-MI LOC! ii aduce in scena pe Marius Manole si Medeea Marinescu, in regia regretatului Radu Beligan, intr-o productie de comedie ce se desfasoara chiar in plin de sezon de iarna.

 

Fa-mi loc! spune povestea a doi tineri ce se intalnesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea este o fata singura, atragatoare si cu spirit de aventura, iar el este un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.


Actiunea se petrece asadar in ajunul Craciunul, o perioada a anului in care majoritatea oamenilor simt nevoia de a petrece timp alaturi de familie si de oameni apropiati. In aceste circumstante ajung sa se cunoasca Manuel si Camilla, doi necunoscuti care in aparenta nu au nimic in comun.


Intalnirea lor da nastere la nenumarate "scantei" si amandoi cauta sa inteleaga si sa SE inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

 

O poveste desfasurata in plin sezon de iarna - bilete la piesa Fa-mi loc, pe 15 Decembrie la Palatul Copiilor

 

Medeea Marinescu si Marius Manole formeaza pe scena un cuplu cu chimie, intr-o comedie de un umor fin, specific pieselor de teatru regizate de maestrul Radu Beligan. Fa-mi loc! este asadar un spectacol ce nu trebuie ratat, o piesa aparte ce reuseste sa aduca zambetul in sala si sa descreteasca fruntile celor ce ii sunt spectatori.


Fa-mi loc! este o piesa de teatru care ne invita sa reflectam asupra propriei noastre existente dincolo de orice convenienta sociala.

 

DISTRIBUTIE: Marius Manole, Medeea Marinescu

REGIE: Radu Beligan

ASISTENT REGIE: Madalina Ciupitu

SCENOGRAFIE: Madalina Marinescu

LIGHT DESIGN: Roxana Docan

PRODUCTIE: Asociatia INSPIRA

BILETE DISPONIBILE
Luni, 08 Ianuarie 2018, ora 20:00Palatul Copiilor, Bulevardul Tineretului 8-10, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.