Magicianul augustin online afis

Evenimente Online Magicianul Augustin

Plătești un bilet online și participi și la o CLASA ONLINE Privată

 

Dragi părinți, avem pentru copii o emisiune spectacol ce se transmite LIVE online de luni până vineri de la ora 10:30 cu Magicianul Augustin.


Timp de 60 de minute, îi învățăm pe copii trucuri de magie pe care le pot face cu obiectele pe care le găsesc ușor prin casă.
 
Dacă vă place emisiunea spectacol vă invităm la următorul nivel: înscrie-te la o CLASĂ ONLINE Privată cu Magicianul Augustin. Pentru a participa tot ce ai de făcut este să plătești un bilet virtual de 39 de lei/ sesiune sau 99 de lei/ 3 sesiuni.


În această CLASĂ PRIVATĂ ONLINE, Magicianul Augustin le explică personal copiilor cum sunt făcute magiile și îi poate ajuta pas cu pas să fie cei mai buni magicieni.

Ne bucurăm că prin emisiunea noastră zilnică putem să aducem zâmbete pe chipurile copiilor în aceste vremuri pline de confuzie și incertitudine.


Vă mulțumim pentru că faceți parte din povestea noastră și sperăm sa ne revedem cât de curând la spectacole.
 
Clasele private online se fac printr-o platformă dedicată și participă maxim 6 persoane/sesiune. Durata unei sesiuni este de 50 de minute.


Poți alege să participi la una din următoarele date:

  • Miercuri, joi sau vineri de la ora 16:00 sau de la ora 17:00
  • Sâmbătă de la ora 11:00 sau de la ora 12:00

Din punct de vedere tehnic, pentru a participa la o clasă online privată ai nevoie de un telefon cu cameră video sau un calculator cu webcam și microfon funcționale.
 
Tarifele sunt valabile pentru participarea unei singure persoane într-o sesiune de tip conferință video și audio online.

  • 39 de lei/ una sesiune de 50 de minute
  • 99 de lei/ 3 sesiuni a câte 50 de minute
  • 249 de lei/ 10 sesiuni a câte 50 de minute

După ce plătești biletul virtual vei primi detaliile tehnice pentru a participa la clasa online.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.