Euphonique afis

Euphonique quintet

La inițiativa a cinci inimoși instrumentiști suflători, din cadrul orchestrei Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați, Euphonique Quintet a luat naștere în anul 2020. Din dorința de a promova publicului și un alt tip de repertoriu, dedicat cvintetului de suflători de lemne, instrumentiștii susțin diverse recitaluri camerale, pe scena liricului gălățean și a filarmonicii brăilene.

 

În cadrul ediției a XVIII-a a Festivalului Internațional „Leonard”, ansamblul cameral pregătește un recital cu lucrări compuse de violoncelistul, dirijorul și compozitorul german Franz Danzi, cunoscut astăzi mai ales pentru lucrările dedicate muzicii de cameră, în special ansamblurilor de suflători. În aceste lucrări, specificul fiecărui instrument de suflat este pus în valoare.

 

Competența profesională, pasiunea de a cânta, atingerea unui înalt grad de performanță, impunerea unui standard prin excelență, sunt elemente definitorii ale ansamblului alcătuit din: Gheorghe Constantinescu (clarinet), Diana Corjin (flaut), Simona Holiartoc (oboi), Radion Calalb (fagot), Victor Țigănuși (corn).

 

Vă așteptăm, SÂMBĂTĂ, 5 NOIEMBRIE 2022, de la ora 18:30, să ascultați această formulă camerală, rar întâlnită în peisajul muzical românesc.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.