Eu tu eclipsa afis2

Eu, Tu si-o Eclipsa

Stagiunea teatrală de toamnă se deschide la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia LUNI, 23 SEPTEMBRIE, ora 19:00, cu piesa „EU, TU ȘI-O ECLIPSĂ”, în regia lui Bogdan Drăgulescu.

 

Subiectul este unul extrem de actual – modul în care ne influențează viața tehnologia modernă de care suntem înconjurați la tot pasul (telefoane mobile, smart-tv, internet etc). Potrivit criticii de specialitate, este un spectacol la care se râde mult, dar la care se lasă și liniștea de câteva ori! Și această liniște nu are cum să nu îți intre în suflet și să te schimbe, fie și un pic.

 

Distribuția: Mădălina Ciotea / Andreea Mateiu, Ligia Matei, Radu Ciobănașu, Florina Gleznea/ Silvia Gâscă, Pavel Bârsan / Cătălin Frăsinescu, Mădălin Mandin, Alexandra Stroe, Sergiu Costache și Toria Drăgulescu.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.