Edvin Marton Martisor

Edvin Marton - Stradivarius Concert Show

Renumitul violonist si compozitor EDVIN MARTON, apreciat pentru stilul sau unic de a fuziona muzica clasica cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 20 aprilie, incepand cu ora 19:30.

 

Pe 20 aprilie 2018, incepand cu ora 19:30 la Sala Palatului - nu rata Stradivarius Concert Show - bilete Edvin Marton in concert la Bucuresti


Spectacolul pe care Edvin Marton il va prezenta publicului de la Bucuresti, intitulat „Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretarile electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziții muzicale, precum Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice. Acestea sunt doar cateva dintre melodiile pe care le va interpreta la o vioara Stradivarius, evaluata la 7 milioane de dolari, realizata de celebrul lutier Antonio Stradivari, in anul 1699.


Alaturi de Edvin Marton, pe scena Salii Palatului va urca Orchestra Metropolitana Bucuresti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea acestuia fața de proiecte muzicale inedite i-a adus pe parcursul carierei colaborari de succes cu artisi romani de renume precum, Angela Gheorghiu, Gheorghe Zamfir, Valentina Nafornita, Felicia Filip, PHOENIX, IRIS, Smiley, Marius Moga, Vlad Mirița si mulți alții.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.