Edvin Marton Martisor

Edvin Marton - Stradivarius Concert Show

Renumitul violonist si compozitor EDVIN MARTON, apreciat pentru stilul sau unic de a fuziona muzica clasica cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 20 aprilie, incepand cu ora 19:30.

 

Pe 20 aprilie 2018, incepand cu ora 19:30 la Sala Palatului - nu rata Stradivarius Concert Show - bilete Edvin Marton in concert la Bucuresti


Spectacolul pe care Edvin Marton il va prezenta publicului de la Bucuresti, intitulat „Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretarile electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziții muzicale, precum Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice. Acestea sunt doar cateva dintre melodiile pe care le va interpreta la o vioara Stradivarius, evaluata la 7 milioane de dolari, realizata de celebrul lutier Antonio Stradivari, in anul 1699.


Alaturi de Edvin Marton, pe scena Salii Palatului va urca Orchestra Metropolitana Bucuresti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea acestuia fața de proiecte muzicale inedite i-a adus pe parcursul carierei colaborari de succes cu artisi romani de renume precum, Angela Gheorghiu, Gheorghe Zamfir, Valentina Nafornita, Felicia Filip, PHOENIX, IRIS, Smiley, Marius Moga, Vlad Mirița si mulți alții.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.