Edith galati afis

Edith Piaf - o viata

La Galați, Dan Mirea, în triplă calitate de scenarist, regizor și scenograf, a creat un spectacol modern, inspirat din viața și cariera celebrei cântărețe Ѐdith Piaf, în care simbolurile transmit direct mesajul artistic în mintea spectatorului, fără mult text, fără multe detalii, fără interpretări personale. La final, ceea ce rămâne este meditația fiecăruia asupra vieții, asupra artei și întrebările existențiale care ne urmăresc pe drumul spre casă, al căror răspuns îl găsim în melodiile celebrei șansonetiste.


Spectacolul impresionează prin spontaneitate și prospețime, cu o scenografie dinamică, în care schimbările sunt realizate uneori chiar de interpreți, cu efecte de lumini și costume sugestive.


”Édith Piaf - o viață” aduce în prim-plan imaginea legendară a șansonetistei franceze Édith Piaf. Spectacolul este un mesaj cald, simplu și profund, transmis de echipa revistei gălățene spectatorilor săi, un arc peste decenii și o întoarcere în boema viață pariziană, din prima jumătate a secolului al XX-lea.


Viața tumultuoasă, incredibilă, a celebrei cântărețe i-a inspirat atât pe creatorii de teatru, cât și pe cei din domeniul cinematografiei. Emblematic rămâne filmul „La vie en rose”, realizat în anul 2007, în regia lui Olivier Dahan, cu Marion Cotillard în rolul principal, care a obținut două premii și o nominalizare la Oscar, un premiu Globul de Aur, o nominalizare la Berlin și trei nominalizări la Academia Europeană de Film.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.