Dupa ploaie apollo111

Dupa Ploaie

De doi ani nu a mai plouat. Oamenii par sa se fi obisnuit cu asta. Aproape zilnic elicoptere se lovesc de zgarie-nori. Oamenii par sa se fi obisnuit si cu asta. Angajatilor unei mari corporatii li se interzice fumatul atat la serviciu, cat si in viata particulara. Cu asta nu s-au obisnuit. Ei se furiseaza pe ascuns sus, pe terasa cladirii de 49 de etaje, pentru a fuma in secret. Secretare, IT-isti, curieri sau sefi, cu totii incalca individual sau in grup aceast interdictie.

Intalnirea la o tigara - prilej pentru a descoperi conflictele subterane din marea corporatie - devine si catalizatorul unor relatii mai profunde ce se leaga intre cei veniti la fumat. Ura acumulata in oameni pare sa fie sursa Raului care a lovit lumea. Exista o singura salvare. Care va fi ea?

Spectacol nerecomandat copiilor sub 15 ani.

De: Sergi Belbel
Traducerea: Delia Prodan

Regie: Alexandru Maftei
Scenografie: Vali Ighigheanu
Miscare scenica: Arcadie Rusu
 
Distributie:
Andrei Aradits
Raluca Botez
Bogdan Dumitrescu
Ioana Flora
Lucian Pavel
Andreea Mateiu
Ana Turos
Dana Voicu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.