Drumbo cel istet teatru cinema

Dumbo cel Istet - la Teatru la Cinema din Auchan Titan

Cei mici sunt invitati sa li se alature faimosului elefantel Dumbo in lunga si fascinanta sa calatorie in gasirea fluturasului sau.

In drumul sau, Dumbo va fi acompaniat pe langa micii spectactori si de ingerasul sau, care il va sfatui si indruma pentru a face alegerile corecte. Cu ajutorul copiilor elefantelul va reusi sa raspunda ghicitorilor adresate de prietenii pe care ii va intalni in calea sa si va reusi sa destrame vraja Duhului. Vraja odata rupta, acesta se va transforma in print si fluturasul intr-o frumoasa printesa.

 

Personaje amuzante si distractie pe masura - bilete la Dumbo del Istet, piesa de teatru de papusi pentru copii

 

Un spectacol interactiv de papusi in stil muppets, despre curaj si optimism, din care cei mici vor invata ca visele devin realitate atunci iti doresti cu adevarat.

 

Spectacol de teatru de papusi recomandat copiilor cu varsta intre 4 si 9 ani.

 

Durata: 45 de minute

 

Acces general.

Pret bilet Adult: 25,5 lei; pret bilet Copii: 15,5 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.