Dubee doo si taramnul fermecat

Dubee Doo si Taramul Fermecat

Sambata, 21 octombrie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14 (Centrul vechi), Teatrul Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii “Dubee Doo si Taramul Fermecat”.

 

“Dubee Doo si Taramul Fermecat” – spectacol de teatru pentru copii si nu numai


Va invitam pe un taram de poveste, acolo unde Bufnita Dubee Doo, care abia a implinit trei anisori, ajunge pe taramul fermecat, unde magia si imaginatia se intalnesc in cel mai interesant si fascinant mod pentru a intelege lucrurile. Intunericul devine astfel prietenul ei, alaturi de alte cateva personaje care le vor impartasi copiilor cateva invataturi general valabile.  
Vom vedea impreuna ce alti prieteni isi mai face Dubee Doo aici si cat de priceputa devine ea in tainele magiei.


Va asteptam cu drag!

Distributie: Cristina Plesa, Adina Stan, Razvan Dragu. Scenariu: Adina Stan

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.