Dr mag casa magicianului

Dr. Mag

„Dr. Mag” – un nou spectacol interactiv de teatru-magie in regia si interpretarea lui Andrei Teasca, la Casa Magicianului. „Mental magic for kids” este genul, iar Dr. Mag este personajul care imbina teatrul cu magia, cu stiinta si cu pantomima, intr-un spectacol amuzant si educativ.
 
Un personaj in halat alb...care poate fi doctor, bucatar, om de stiinta, zarar sau chiar un cercetator zapacit, toate acestea fiind ipostazele prin care trece actorul magician, bucurându-i pe copii cu momente de iluzionism teatral şi cu mestesug de magician.
 
Dr. Mag sau „Doctorul Mintii”, cum mai este poreclit protagonistul, este un personaj hazliu, care citeşte gandurile publicului său, ii uimeste pe copii prin predictiile haioase, prin trucurile cu apariţii şi dispariţii de obiecte, încercând şi să îi înveţe pe aceştia cum să recicleze deşeuri.
 
Premiera naţională „Dr. Mag” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 10 – 11 martie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.
 
Spectacolul se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse intre 3 si 10 ani.
 
Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.