Dr mag casa magicianului

Dr. Mag

„Dr. Mag” – un nou spectacol interactiv de teatru-magie in regia si interpretarea lui Andrei Teasca, la Casa Magicianului. „Mental magic for kids” este genul, iar Dr. Mag este personajul care imbina teatrul cu magia, cu stiinta si cu pantomima, intr-un spectacol amuzant si educativ.
 
Un personaj in halat alb...care poate fi doctor, bucătar, om de ştiinţă, zărar sau chiar un cercetător zăpăcit, toate acestea fiind ipostazele prin care trece actorul magician, bucurându-i pe copii cu momente de iluzionism teatral şi cu meşteşug de magician.
 
Dr. Mag sau „Doctorul Minţii”, cum mai este poreclit protagonistul, este un personaj hazliu, care citeşte gândurile publicului său, îi uimeşte pe copii prin predicţiile haioase, prin trucurile cu apariţii şi dispariţii de obiecte, încercând şi să îi înveţe pe aceştia cum să recicleze deşeuri.
 
Premiera naţională „Dr. Mag” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu), în weekend-ul 10 – 11 martie, cu câte o reprezentaţie de la ora 11:00.
 
Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.
 
Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

BILETE DISPONIBILE
Duminica, 27 Ianuarie 2019, ora 11:00Casa Magicianului, Str. Vasile Lascar, nr. 132, BucurestiSELECTIE BILETE
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.