Doua surori pian afis2

Doua Surori si un Pian

In premiera in Romania, Teatrul Coquette prezinta: DOUA SURORI SI UN PIAN, de Nilo Cruz (Premiul Pulitzer pentru Dramaturgie).

 

In arsita Havanei, in anul 1991, la apusul erei sovietice, celebra scriitoare Maria Celia Obispo si sora ei, pianista Sofia Obispo, sunt plasate in arest la domiciliu pentru sfidarea regimului totalitar.


Vietile lor se intretes in mod straniu cu cea a reprezentantului puterii, locotenentul Portuondo, când acesta cauta din ce in ce mai mult apropierea scriitoarei.


Niste opere ascunse si un pian dezacordat ca mod de evadare, scrisori de dragoste codate ca singur liant cu lumea din afara si un intreg joc de-a soarecele si pisica nasc sperante, pasiuni si rastoarna crezuri. Cat de mult poate influenta politica mintea si sufletul individului?


Va invitam sa va asezati in casa Obispo, ca intr-un decor de film si sa va lasati furati de o poveste profund umana despre dragoste, libertate si demnitatea fiintei!

Distributia:
Maria Celia Obispo – Celina Nitu
Locotenentul Portuondo – Pavel Barsan
Sofia Obispo – Ruxandra Balasu
Victor Manuel – Alexandru Mandu
Regia: Ruxandra Balasu
Scenografia: Daniel Divrician
Traducerea: Ruxandra Balasu & Celina Nitu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.