Dorian popa hatz show afis2

Dorian Popa - HATZ SHOW

Cel mai asteptat show al anului va avea loc pe 28 martie la Cinema Pro. HATZ-ul suprem il aduce pe Dorian Popa in doua ipostaze celebre: cea de entertainer si cea de cantaret.

 
Dupa ce cuvantul „Hatz” a devenit un trademark pentru Dorian Popa, artistul a lansat in urma cu 6 luni o piesa in spiritul celui mai popular salut al momentului, care va ramane in istoria online-ului romanesc ca cel mai popular videoclip al anului 2018.


Pe 28 martie, de la ora 19:00, Dorian Popa a pregatit un show-eveniment, doua ore explozive, cu surprize incendiare, cu invitati speciali si provocari inedite.

 
Actor, prezentator TV, cantaret, vlogger, entertainer, Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hatz” (feat Shift), „Cand lumea e rea” (feat Ioana Ignat), “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rana” (feat Ruby) etc.


Dorian Popa a reusit sa ajunga la 1.000.000 de abonati pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul Trending.

 

Una dintre categoriile de bilete puse in vanzare este Super VIP HATZ, cu un numar limitat, care include o experienta inedita, funny si provocatoare, dar si multe cadouri surpriza. Persoanele care si-au achizitionat bilete la aceasta categorie vor petrece o zi cu Dorian Popa, iar printre numeroasele activitati distractive, fanii se vor bucura si de un VIP Hatz Challenge Box, cu multe produse personalizate si care va continua atmosfera din cadrul show-ului. Fiecare pachet VIP va mai include si o invitatie la o ulterioara intalnire cu artistul.

 

Categoriile de bilete disponibile sunt :

 

999 lei SUPER VIP HATZ (include acces la show + o zi petrecuta cu Dorian Popa + cadou)

199 lei VIP HATZ (include acces show + meet & greet cu Dorian Popa)

99 lei - Categoria I

69 lei - Categoria II

49 lei - Categoria III


 
 
 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.