Generic teatru afis

Dincolo de oglinda

Regia și scenariul: Radu Popescu

Muzica: Alexandru Suciu

Scenografia: Alexandra Lupeș

Multimedia: Andrei Casandra

Coregrafia: Răzvan Rotaru

Cu: Alina Florescu, Marina Fluerașu, Alina Tofan, Răzvan Rotaru, Andrei Cristea

Durata: 1h 10 min

Producție a Teatrului Apropo

 

Creație colectivă inspirată de eseurile din volumul Oglinzile de Petru Creția

„Oglinzile perfecte sunt invizibile”

Insiprat din micro-eseurile din volumul Oglinzile de Petru Creția, spectacolul explorează prin mișcare, sunet și poezie experiențele personale ale corpului și ale imaginii acestuia în societatea contemporană. În același timp, ridică întrebări extrem de actuale despre relația dintre corp, sine și percepția celorlalți, în vremuri de distanțare socială, purtare obligatorie de măști și îndepărtare creată de spațiile virtuale care ne „apropie” înstrăinându-ne tot mai mult unii de alții și de noi înșine.

Spectacolul Dincolo de oglindă este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul Sesiunii de proiecte II / 2020.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.