Tandrete afis

Despre tandrete

"Despre tandrete" se compune din elemente aparent autonome ale unui mozaic de dialoguri, uneori tandre alteori tăioase. Un joc subtil al iluziilor ce întruchipează o „Horă a iubirilor” adusă la zi, cufundată într-o lume alienată și totuși dispusă la umor.

 

În piesa lui Matei Vișniec impresionează simplitatea acțiunii care se suprapune unei infinite complexități a psihologiei personajelor. În același chip, structura aparent lineară a fiecărei secvențe ascunde o mare tensiune, un potențial important pus în valoare de regie și jocul actorilor pentru a naște un spectacol memorabil în toate fațetele sale.

 

"Despre tandrete" vorbește cu delicatețe și umor despre cât de fragilă și complexă este legătura între ființele umane. 

 

"Despre tandrete" este un spectacol născut la incitarea lui Felix Alexa, căruia îi mulțumesc pe această cale. Împreună am ajuns la concluzia că în această lume tot mai violentă și superficială merită să ne reamintim că undeva există o insulă pe care oricine poate debarca din când în când, dacă vrea să respire puțin, să se distanțeze de vulgaritate și de fuga spre niciunde. Am putea să o numim Insula Tandreței. Pe ea vă invităm, dragi spectatori, să petreceți o oră și jumătate din viața dumneavoastră grăbită și să reveniți ori de câte ori veți simți nevoia.” (MATEI VIȘNIEC)

 

"Despre tandrete" de MATEI VIȘNIEC, este un spectacol de FELIX ALEXA pus în scenă de Teatrul Dramaturgilor Români.

 

distribuția

  • ȘERBAN PAVLU
  • CATRINEL DUMITRESCU
  • ADA GALEȘ ȘTEFAN IANCU
  • SANDRA DUCUȚĂ
  • scenografia ANDRADA CHIRIAC

 

regia, versiunea scenică, lighting design-ul, ilustrația muzicală: FELIX ALEXA

 

video design-ul: AURALEYE

 

Durata: 1h 30

 

Prețurile biletelor în cadrul acestui festival sunt: -40 lei pentru adulți -20 lei pentru studenți și pensionari -10 lei pentru copii și elevi din învățământul preuniversitar

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.