Demonstratia afis

Demonstratia

de David Auburn
Traducere: Anna-Maria Popa, Costin Manoliu

DISTRIBUŢIA:
CATHERINE — Narcisa Novac
ROBERT — Valentin Terente
CLAIRE — Flavia Călin
HAL — Vlad Volf

Regia: RADU NICHIFOR
Scenografia: SORANA ŢOPA
Data premierei: 6 ianuarie,  2018
Durată spectacol: 2h15 ` ( fără pauză)
RESTRICȚII DE VÂRSTĂ: -15 ani


DEMONSTRATIA"- piesă a scriitorului american contemporan David Auburn, un text câştigător al Premiului Pulitzer în anul 2001, o piesă care a avut parte de un spectacol cu o mie de reprezentaţii pe Broadway, dar şi de o ecranizare, în 2005, cu o distribuţie de excepţie – Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal.


Povestea o are în centru pe tânăra Catherine, moştenitoare a geniului matematic al tatălui său, profesor universitar de curând decedat, dar şi a bolii lui mentale care le-a chinuit amândurora ultimii ani. În ziua înmormântării acestuia, un fost doctorand al profesorului intră în posesia unei uluitoare demonstraţii matematice, care poate revoluţiona teoria numerelor prime. Intriga poliţistă se combină cu romance-ul, umorul cu emoţia, într-o scriere alertă, ce asigură, în genere, succesul pe Broadway şi la Hollywood.


O poveste expresivă, învăluită în mister, plină de surprize, un spectacol viu, antrenant, cu excelente performanţe actoriceşti.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.