Dava festival sighisoara afis

DAVA Festival

Festivalul DAVA e o poveste despre radacini, origini si drumul ce omul il parcurge in a-si regasi bucuria de a trai. Iar muzica este elementul magic ce faciliteaza aceasta epopee a sinelui.


Pe durata a 2 zile, festivalul DAVA va reuni DJs de renume mondial, o atmosfera prietenoasa si o locatie unică: Sighisoara, un oras medieval spectaculos si recunoscut pretutindeni.


Va asteapta:
✅ 2 scene desprinse parca dintr-o alta lume: Magic Tunnel & Origins

✅ o zona de mâncare si bautura, pe toate gusturile, pentru refacerea energiei

✅ camping si parcare GRATUITA... in limita disponibilitătii, desigur. Multe alte activitati vor fi organizate in perimetrul evenimentului.

✅ peste 30 de Djs nebuni de buni din Germania, Olanda, Marea Britanie, Italia, Slovenia si, desigur, Romania. De la muzica house si deep house, pana la minimal, progressive si techno, arstistii vor asigura buna dispozitie si un weekend memorabil!

✅ si nu in ultimul rand, un oras pur si simplu superb: Sighisoara, cetatea sa fiind locuita si in zilele noastre. (la câteva minute de mers cu masina fata de locatia evenimentului)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.