Dan puric vis one masn show

Dan Puric - VIS - One Man Show

Acum multi ani, intr-o scoala Populara de Arta, aflam de la profesorul Aelenii Traian ca arta teatrului este susceptibila si de un alt canal de comunicare, dincolo de cuvant. Era o mare provocare, o calatorie parca intr-un tunel al timpului unde cineva ferecase acest limbaj misterios al teatrului.

 

Un spectacol unic si plin de sentiment - bilete la un one man show cu DAN PURIC - VIS

 

"Dedic acest spectacol acestui pedagog de geniu care mi-a facut aceasta provocare, amintindu-mi in acelasi timp sfatul sau: atunci cand vei deveni artist calator prin lume, sa te sprijini pe umerii nevazuti ai tarii.
 
In acest spectacol farafir rosu conducator sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele mi-am castigat existenta in barurile de noapte, cu altele am calatorit in lume, iar cu altele, pur si simplu, m-am rugat." - DAN PURIC

 

Spectacolul Dan Puric - VIS se desfasoara in data de 20 martie la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) si promite sa ofere spectatorilor o experienta ce va fi in egala masura surprinzatoare si fascinanta.
 
Distributia: Dan Puric / Scenariul si regia: Dan Puric


TURNEE SI PREMII

Spectacolul a inregistrat un imens succes in randul publicului si a fost jucat in turnee internationale ce au inclus reprezentatii in: Franta (Paris, Marsilia), Norvegia (Oslo), Maroc (Rabat - Royal Theater), Italia (Milano - Teatro Auditorium, Venetia - Teatro Goldoni) si multe altele.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.