Dan puric vis one masn show

Dan Puric - VIS - One Man Show

Acum multi ani, intr-o scoala Populara de Arta, aflam de la profesorul Aelenii Traian ca arta teatrului este susceptibila si de un alt canal de comunicare, dincolo de cuvant. Era o mare provocare, o calatorie parca intr-un tunel al timpului unde cineva ferecase acest limbaj misterios al teatrului.

 

Un spectacol unic si plin de sentiment - bilete la un one man show cu DAN PURIC - VIS

 

"Dedic acest spectacol acestui pedagog de geniu care mi-a facut aceasta provocare, amintindu-mi in acelasi timp sfatul sau: atunci cand vei deveni artist calator prin lume, sa te sprijini pe umerii nevazuti ai tarii.
 
In acest spectacol farafir rosu conducator sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele mi-am castigat existenta in barurile de noapte, cu altele am calatorit in lume, iar cu altele, pur si simplu, m-am rugat." - DAN PURIC

 

Spectacolul Dan Puric - VIS se desfasoara in data de 20 martie la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) si promite sa ofere spectatorilor o experienta ce va fi in egala masura surprinzatoare si fascinanta.
 
Distributia: Dan Puric / Scenariul si regia: Dan Puric


TURNEE SI PREMII

Spectacolul a inregistrat un imens succes in randul publicului si a fost jucat in turnee internationale ce au inclus reprezentatii in: Franta (Paris, Marsilia), Norvegia (Oslo), Maroc (Rabat - Royal Theater), Italia (Milano - Teatro Auditorium, Venetia - Teatro Goldoni) si multe altele.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.