Lectii dans online afis

Cursuri Online De Dans pentru adulti si copii

Difuzare online Dance Addiction

ACCESUL NELIMITAT Dance Addiction este un serviciu online, pe bază de abonament, care le permite clienților să vizioneze o largă varietate de: cursuri și lecții de dans video, coregrafii și dansuri explicate pas cu pas.

Cursuri video de dans

Primești acces imediat la un conținut impresionant. Dance Addiction are o bibliotecă de conținut extraordinar de bogata, și într-o creștere continuă, cu stiluri de dans: Vals, Vals Vienez, Blues, Dansuri Tradiționale Românești, Dansuri Bulgărești, Dansuri Rusești, Dansuri Machedonești, Dans Modern, Dansuri Latino.

Dispozitive pentru difuzare online

Vizionează oriunde, oricând, pe mii de dispozitive. Poți viziona online conținutul Dance Addiction direct pe computer, pe laptop, pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv pe dispozitive Smart TV, console de jocuri, telefon smart (smartphone-uri) și tablete.

Poți anula oricând.

Ca abonat Dance Addiction, vei primi factura o dată pe lună la data la care te-ai înregistrat inițial. Dacă decizi că nu-ți place Dance Addiction, poți să anulezi online, oricând, cu un singur click.

Consiliere Individuala Inclusa

Membrii Dance Addiction beneficiază de consiliere gratuită.

Dacă vei avea nevoie de ajutor suplimentar, să înveți să dansezi, vom comunica în scris, audio sau video pe Facebook Messenger, Zoom, E-mail ori WhatsApp. În funcție de programul tău, al nostru și nevoiele pe care le ai.

Preturi reduse pana pe 15 Mai
Abonamente:
 
Minim
129 RON
79 RON ( pret redus)
/ Lună
 
Standard
359 RON
177 RON ( pret redus)
/ 3 Luni
 
Premium
599 RON
294 RON( pret redus)
/ 6 Luni
 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.