Curs fantomodele afis

Curs de fantomodele

V-ați luat pantofii de dans? Dar măștile sinistre? Grăbiți-vă, pentru că începe „Cursul de fantomodele”! Teatrul Național de Operă și Operetă Nae Leonard Galați a pregătit o seară dinamică și plină de ritmuri variate care îți dau fiori - de la burlesc la folclor, de la hip-hop la R&B și de la musical la funk-jazz, sub coregrafia lui Edi Stancu. Regizat de actorul Paul Buţa, spectacolul muzical este montat pe „poantele” gălăţeanului Petronel Vizitiu, colaborator al fostului supliment umoristic al „Vieţii libere” - „Buzunar”.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.