Cum va place afis final

Cum va place

după Shakespeare și improvizațiile echipei

 

Despre spectacolul „CUM VĂ PLACE”, regizorul Botond Nagy ne prezintă viziunea sa artistică astfel: „Cu toții la un moment dat în viața noastră am călcat în păduri. Diferite păduri. Unele prietenoase, altele stranii. În unele am obosit, în altele ne-am încărcat. În unele eram urmăriți, în altele ne contopeam cu natura. În unele ne pierdeam, în altele ne regăseam. Pădurile sunt încă locuri în care viața și moartea sunt la aceeași distanță de noi. Rădăcinile peste care călcăm pot fi visul nostru neîndeplinit sau frica cea mai ascunsă. Bufnițele nu sunt ceea ce par, iar bocetul liniștii devorează conturile noastre de Tiktok. Pădurile lui Shakespeare au fost mereu locul libertății și al întunericului absolut. O dualitate incomodă plină de poezia iraționalului.

 

În acest spectacol vreau să explorez halucinațiile noastre legate de pădurile noastre interioare. Pădurile apartamentelor noastre când ne trezim singuri în ele. Furtuna din pădurile cluburilor și codrii neputinței noastre în momente de boală, de încercările majore ale vieții. Unde găsim atunci visarea? De care creangă a speranței ne putem prinde, când tot ce știam despre viață, nu o mai putem trăi?  Pădurile depresiei au poteci de ieșire către cascade de lumină? Prin acest spectacol încerc să cuprind o fărâmă din sentimentul de viață atât de misterios și dur, ludic și ireal ce ni-l prezintă Shakespeare în toate operele sale. Un trail run forestier prin coclaurile acestui autor.

 

CUM VĂ PLACE este un apropo. CUM VĂ PLACE este urletul mut al florilor din umbra propriilor păduri. Al florilor ce nu mai sunt vizitate de albine, dar care tânjesc după lumina vieții. CUM VĂ PLACE suntem noi cu noi, întinși pe pat, ascultând un acord de chitară și răsfoind în dorul nostru momente când ne-a plăcut ceva în viață.”

 

Regia: Botond Nagy

Scenografia: Ioana Ungureanu

Muzică & sound design: Claudiu Urse

Light design: Cristian Niculescu

Video design: Mihai Nistor

Chitară live: Róbert „Watzzy” Watzatka

Coregrafia: George Pop

 

Distribuția: Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț, Horia Butnaru, Cristina Florea, Delu Lucaci, Diana Lazăr, Alexandru Marin, Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.