Cum a furat grinch craciunul afis0291

Cum a furat Grinch Craciunul

Grinch este un monstrulet pe cat de tafnos, pe atat de comic care nu are nici un prieten in afara de cainele sau, Max.

 

Ciudata creatura uraste Craciunul si ar face orice pentru a strica bucuria celor care iubesc aceasta sarbatoare. Din acest motiv el va face orice ca sa dea peste cap planurile si pregatirile pentru noaptea de Craciun a celor care abia asteapta sosirea ei. Exista totusi ceva care il va indupleca pe ciudatul Grinch si il va face sa inteleaga ce minunata poate fi aceasta sarbatoare.


Spectacolul este o comedie spumoasa, care aduce pe scena personaje caraghioase prin tinuta, comportament  si interpretare. Atat copiii, cat si adultii, isi vor stapani cu greu hohotele de ras.


Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.