Cu ce servesc afis2020

Cu ce va servesc?

#Bucuresti #HaiLaTEATRU MIERCURI, 22 ianuarie, ora 19:00, "CU CE VĂ SERVESC?" de Pascal Bruckner, cu Maia Morgenstern, Rodica Mandache și Chris Simion - Mercurian la Cinema PRO!


Vă recomandăm să vă achiziționați biletele din timp!

BILETELE vor fi disponibile la 40 lei / 60 lei / 80 lei

Regia: Chris Simion - Mercurian
Scenografia: Iuliana Vilsan
Costume: Mirela Trăistaru
Asistent costume: Iolanda Mutu jr. & Atelier Foarte frumos
Producție: Grivita 53 - primul teatru construit impreuna
Partener: Raiffeisen Bank Romania

CU CE VĂ SERVESC? este prima piesă de teatru scrisă de celebrul eseist și romancier francez Pascal Bruckner pentru Grivița 53 – primul teatru construit împreună.

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugène Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație - în cheie absurdă - o experiență prin care, la un moment dat trece fiecare dintre noi. Un conflict între o clientă care nu știe ce să aleagă și un chelner care oferă tot. Ajungând pe lumea cealaltă, îl întâlnesc pe Dumnezeu care le încurcă și mai tare.

„Căutam actriță pentru rolul lui Dumnezeu și la o repetiție Maia Morgenstern mi-a propus să joc eu. Am zis "da" în glumă și m-am văzut pe afiș. Rodica Mandache a încurajat inițiativa și mi-am zis: "este cea mai tare modalitate să te răzbuni pe un regizor". Nu intenționez să continui. Sergiu Nicolaescu e unic. Dar această experiență m-a făcut să-mi iubesc și mai mult meseria. Și da, merit să  fiu invidiată. Un debut în această companie își dorește oricine. Pentru noi e mai mult decât un spectacol. E o bucurie. V-o împărtășim.” Chris Simion - Mercurian

‼️ACCESUL PUBLICULUI se face începând cu ora 18:00 pe baza biletului!
DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI (ora 19:00) ESTE INTERZIS ACCESUL în sala de spectacol și biletele își pierd valabilitatea!

ORGANIZATORI: TEATRALIS & Spectacol TM

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.