Cu ce va servesc afis slobozia

Cu ce va servesc? - SLOBOZIA

Ce doriti sa comandati? Sau poate doriti un loc? Ce fel de loc? Un loc aici. Sau acolo? Sau poate dincolo? Alegeti ce va convine, insa daca nu stiti exact, nu ma incurcati. Cum adica sa aleg eu? Eu sunt aici sa va servesc. Deci… cu ce va servesc? Despre ce este „Cu ce va servesc?”? Despre azi. Despre oricare dintre noi. Prea complicat? Ne salveaza Dumnezeu… sau ne incurca Dumnezeu. Cu ce va servesc? este mai mult decât un spectacol. Este o felie de viata ancorata in contemporan. Se iau un client, un chelner si un Dumnezeu si se aseaza la aceeasi masa.

 

Bilete la spectacolul de teatru CU CE VA SERVESC? de la Slobozia

Piesa de teatru se va desfasura pe 11 Decembrie, ora 19:00, la Casa Municipala de Cultura Slobozia


Cu ce va servesc? este a doua productie Grivita53, un proiect de sustinere in campania G53 – Primul Teatru Construit Impreuna. Grivita53 este un spatiu artistic ce se defineste prin calitate si inovatie.


Text: Pascal Bruckner
Regie: Chris Simion-Mercurian
Distributie: Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Chris Simion-Mercurian
Productie: Grivita 53
Durata: 1h20
Scenografia & Decor & Video: Imelda Manu
Lumini: George Jipa
Costume: Maria Miu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.