Poster

CSO Voluntari - Sport Club Municipal Craiova

Ultima serie și, posibil, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon competițional! 

 

Ne duelăm cu SCM U Craiova pentru locul 5 în LNBM Mozzart Bet, primul duel având loc pe teren propriu vineri, 5 mai, începând cu orele 18:30.

 

Aceasta se joacă pe sistemul “cea mai bună din 3 meciuri”, astfel că meciul 2 are loc la Craiova, iar în cazul unui act decisiv, ne vom întoarce pe teren propriu. 

 

Accesul în sală se face începând cu orele 17:30 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).

 

Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți și copii și 10 lei pentru studenți sau pensionari, fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

 

Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.

 

Oamenii de media care au solicitat deja acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă ACREDITAREA pentru a face accesul.

 

Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

 

Vă așteptăm să ne susțineți! 

 

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.