Voluntar craiova afis

CSO Voluntari - SCM U Craiova

2022 începe cu un derby!

Duminică, 9 ianuarie, începând cu orele 19:30, Sala Gabriela Szabo din Voluntari găzduiește un super-duel pe parchetul Ligii Naționale!

Vlad Moldoveanu & Co. au încheiat 2021 cu 11 victorii consecutive și vor să ducă mai departe această serie în ciuda problemelor de efectiv. Meciul cu SCM U Craiova va fi un test foarte important, ambele echipe calificându-se recent în Final Fourul Cupei României!

Citește cu atenție condițiile de acces:

Conform noilor relaxări ce au intrat în vigoare la data de 9 decembrie, accesul în sală este permis, la capacitate de 50%, pentru:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.


Accesul în sală este permis EXCLUSIV în baza biletului sau abonamentului și a prezentării dovezii apartenenței la una dintre categoriile prezentate mai sus.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari. Pentru a beneficia de această reducere de 50%, este necesară prezentarea unui document justificativ (carnet de note, carnet/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul verde, dovada trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR/rapid. Ei vor intra pe bază de bilet sau abonament, însoțiți de un adult.

Distanțarea de 1 metru in incinta arenei este obligatorie, la fel ca și purtatul măștii în permanență. La intrarea în sală se va efectua un triaj epidemiologic.

Accesul în sală este permis începând cu orele 18:30.

Pentru alte informații vă stăm la dispoziție.

Vă așteptăm alături de noi!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.