Voluntari mures afis

Trouble's Birthday Party I CSO Voluntari vs. CSM Târgu Mureș l TOP 10 I Etapa 10

Vineri luptăm împreună pentru locul 3 în LNBM GETICA 95!


Am făcut un prim pas pentru a ne asigura avantajul terenului propriu pentru cel puțin sferturi de finală, însă mai avem de făcut unul, alături de voi, iar totul ține de noi!
O victorie cu Târgu Mureș acasă ne poziționează pe locul 3 la finalul sezonului regulat, urmând să jucăm sferturile de finală cu locul 6, BC CSU Sibiu.

 


De asemenea, este o zi specială, pentru că pentru al doilea an consecutiv vom sărbători ziua mascotei noastre, Trouble, cu un super party retro în Sala Gabriela Szabo.
Accesul în sală se face începând cu orele 16:45 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta între 5 și 18 ani, studenți și pensionari, pentru ultimele două categorii fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

De asemenea, există 10 bilete COURTSIDE la prețul de 100 de lei fiecare.Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.
Accesul este GRATUIT pentru copiii cu vârsta până la 5 ani (fără loc rezervat) și persoanele cu dizabilități.

Oamenii de media care au solicitat acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă, dar și necesară, ACREDITAREA pentru a face accesul.

Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

Împreună putem încheia sezonul regulat cu un nou rezultat de care să fim mândri!

Vă așteptăm!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.