Afis vol

CSO Voluntari - CS Rapid Bucuresti

Câștigătorii Cupei României se întorc ACASĂ!

Am profitat de pauza competițională pentru a ne bucura de trofeul câștigat, însă e momentul să reajustăm focusul pentru lupta din campionat, care se reia în această săptămână.

Ne revedem în sfârșit cu proprii suporteri și vrem să îi întâmpinăm pe băieți cu o sală SOLD OUT, în semn de apreciere pentru toată munca depusă în ultima lună și nu numai.

Duminică, 6 martie, Sala Gabriela Szabo va găzdui duelul dintre CSO Voluntari și C S Rapid București, partidă ce contează pentru etapa cu numărul 22 din Liga de Baschet.

Citește cu atenție condițiile de acces:

Conform restricțiilor în vigoare, accesul în sală este permis, la capacitate de 30%, pentru:

* persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
* persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
* persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Accesul în sală este permis EXCLUSIV în baza biletului sau abonamentului și a prezentării dovezii apartenenței la una dintre categoriile prezentate mai sus.

Singura excepție de la prezentarea biletului pentru partida “CSO VOLUNTARI - C S Rapid București” sunt persoanele care au achiziționat bilet pentru meciurile “CSO VOLUNTARI - U-BT Cluj-Napoca” și “CSO Voluntari vs. SCM U Craiova” (amânate) și decid să îl folosească pentru acest meci.

Vă reamintim că biletele respective pot fi folosite la orice partidă la alegere din acest sezon, o singură dată.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari. Pentru a beneficia de această reducere de 50%, este necesară prezentarea unui document justificativ (carnet de note, carnet/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul verde, dovada trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR. Ei vor intra pe bază de bilet sau abonament, însoțiți de un adult.

Distanțarea de 1 metru in incinta arenei este obligatorie, la fel ca și purtatul măștii în permanență. La intrarea în sală se va efectua un triaj epidemiologic.

Accesul în sală este permis începând cu orele 17:00.

Vă așteptăm alături de noi!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.