111 afis

CSO Voluntari - BC CSU Sibiu

Totul sau nimic!

Meci decisiv pentru calificarea în semifinale, în Sala Gabriela Szabo!


Seria sferturilor de finală vs. BC CSU Sibiu a fost una care ne-a trecut deja prin toate stările și emoțiile, astfel că nu se putea încheia altfel decât cu un meci 5 care se anunță incendiar.

Partida are loc luni, 22 aprilie, începând cu orele 19:30, în Sala Gabriela Szabo.

Accesul în sală se face începând cu orele 18:30 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta între 5 și 18 ani, studenți și pensionari, pentru ultimele două categorii fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

De asemenea, există 10 bilete COURTSIDE la prețul de 100 de lei fiecare.

Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.

Accesul este GRATUIT pentru copiii cu vârsta până la 5 ani (fără loc rezervat) și persoanele cu dizabilități.

Oamenii de media care au solicitat acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă, dar și necesară, ACREDITAREA pentru a face accesul.

Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

Împreună putem reuși o victorie memorabilă pe teren propriu.

Vă așteptăm!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.