Vol basche afis

CSO Voluntari - Baschet SCM Timisoara

Lupta continuă în Liga Națională de Baschet Masculin!

1-1 în acest moment și ne dorim o nouă victorie pe teren propriu.


După cum știți, sistemul competițional este unul diferit în acest an, Liga Națională fiind împărțită în două conferințe. Echipa noastră face parte din Conferința B, ceea ce înseamnă că în prima parte a sezonului ne vom duela cu: CSM Oradea, SCM OHMA Timișoara, Dinamo București, CSA Steaua București, CSM Constanța, CSM Galați, CSM Focșani și Laguna București.Etapa 4 ne pune față în față cu SCM Timișoara, echipă cu pretenții, care ne-a obișnuit cu clasări în partea superioară a campionatului sezon de sezon și prestații bune pe parchet.


Partida va avea loc în Sala Gabriela Szabo, pe 22 octombrie, începând cu orele 19:00.


Astfel, accesul se face începând cu orele 18:00 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți  și 10 lei pentru studenți sau pensionari, fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).


Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.


Oamenii de media care au solicitat deja acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă ACREDITAREA pentru a face accesul.Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

Vă așteptăm să ne susțineți!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.