Crede magie afis

Crede in magie - Braila

#MagicRevolutionShow ajunge din nou in orasul tau cu un spectacol nou nout, dupa succesul extraordinar #DuelulMagicienilor,, PRIMUL SPECTACOL DIN ROMANIA CU 3 MAGICIENI PE SCENA" continuand cu spectacolul de exceptie cu ,,ARTISTI DIN REPUBLICA MOLDOVA CHISINAU"organizat in premiera in Romania va invitam la noul show ,,CREDE IN MAGIE"!


Magicianul Mario, Andrei Andronachi si Omul Balon va dau intalnire la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din Romania, in care veti lua parte la aparitii spectaculoase de porumbei si iepurasi, numerele de prestidigitatie si iluzionism vor fi din cele mai bune si ne mai vazute pana in prezent.


Efectele speciale si iluziile de scena vor face senzatie atat printre copii cat si adultii ce vor asista la numere de Aparitii & Disparitii misterioase la comanda Magicianului, Evadari din sacul magic, Levitatie, inelele spatiale si multe alte surprize.
Veti rade pana la lacrimi in compania artistilor, 1 ora de distractie si voie buna.Un spectacol interactiv pentru intreaga familie!!!
Vino sa inveti si putina magie, te asteapta si un atelier de magie in care poti invata trucuri si cumpara aparate de magie pentru acasa sa iti distrezi prietenii si colegii.Pret bilet intreg: 40 lei adult / 35 lei copil
Pret bilet redus  10 lei (doar cu flyerul) 40 lei adult / 25 lei copil

 


Rezervari online exclusiv in BLT.ro (primele 6 randuri) rezerva rand, loc si numar si le ai asigurate.
Biletele cu reducere doar fizic de la sala de spectacole inainte cu 2 ore de spectacol.
Info: 0752164457TOȚI COPIII VOR PRIMI CÂTE O CARTE MAGICĂ GRATUIT
Te asteapta si o tombola in care poti pleca acasa cu IEPURELE magicianului!!!"Magia este o arta si arta o facem noi"

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.