Craciun afis

Craciun vienez - Johann Straus Ensenble

Cu o tradiție de peste 15 ani pe scenele din România, concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, va fi susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble condusă de carismaticul dirijor Russel McGregor,  pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 20:00.

 

Cu un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, valsuri sau arii de operă celebre, sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momentele fine de umor reprezintă garanția unui spectacol de neuitat.

 

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

 

Reguli de acces:

 

  • ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !
  • DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,
  • vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,
  • după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,
  • accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.  
  • CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indifferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!
  • Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.
  • Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.